Onderhoud

Onderhoud

Als bedrijf ontvangt u van von Rohr ARCA/Driessen Appendages of von Rohr Armaturen een hoogwaardige regelklep die voldoet aan alle huidige eisen en/of maatstaven. Voor alle producten die gedurende het productieproces worden gebruikt weten wij dat na verloop van tijd er onderhoud gepleegd dient te worden. Dit geldt natuurlijk ook voor de regelklep.

Voor onze partner Driessen Appendages, alom bekend revisiebedrijf, die turnarounds organiseert voor bedrijven zoals ENGIE, AEB, Vattenfall, Shell, Nouryon en nog vele andere grote conglomeraten, is dit natuurlijk dagelijkse kost. Dus vanaf het moment dat u gebruik gaat maken van een von Rohr BR8B regelklep tot aan de opkoper(oud-ijzerboer) staan wij u bij of terzijde.

De onderdelen t.b.v. de geleverde regelklep zijn gewoon beschikbaar via Driessen Appendages en/of von Rohr ARCA. Heeft u de beschikking over een eigen onderhoudsdienst dan kunt u ook in eigen beheer zorgdragen voor het onderhoud van de regelklep. Bestaande literatuur, installatie- en/of onderhoudsvoorschriften, worden u via de mail na levering van de regelklep aangereikt.