von Rohr ARCA

von Rohr ARCA

Von Rohr ARCA B.V. is de Nederlandse vertegenwoordiging van de Duitse Arca FLOW  group, een  producent en everancier van regelkleppen voor de Olie- Gas,-Papier -, Petrochemische -, Chemische -, Staal -, Voedingsmiddelen -, Farmaceutische industrie en de Energiesector.

 

Als lid van deze groep is von Rohr ARCA B.V. verantwoordelijk voor xdvies over en, de verkoop en levering  van regelkleppen & accessoires van de merken ARCA (D),  Von Rohr (CH) en Artes (D) in Nederland. Een wereldwijd netwerk van bedrijven ondersteunt onze verkoop, advisering en uitstekende service. De ARCA Flow Group bestaat uit de volgende: 

Er zijn collectieve samenwerkingsverbanden in India en Zuid-Korea en eigen ondernemingen ARCA Flow Technology - Beijing en ARCA Flow Controls LCC - Houston (Texas - US).

JD Techniek

We zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in de revisie en levering van pompen en appendages. Onze service medewerkers zijn door hun ervaring en goede opleidingen uitstekend geschikt om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Mede door de enorme servicegerichtheid en de hoge kwaliteit van de afgeleverde producten en locatie diensten, zijn we gegroeid tot een begrip in de industrie voor de levering en reparatie van ‘rotating en static equipment’. Onze basis is gelegen in Noordoost Nederland dicht aan de Duitse grens; Emmen. De 2e vestiging bevind zich in noord Nederland in Farmsum / Delfzijl.

Naast service en reparatie en nieuwlevering beschikken we ook over specialisten die met u meedenken en u kunnen adviseren over al u vragen op het gebied van rotating en static equipment.

Op de website van JD Techniek vindt u alle informatie over de services en producten van JD Techniek. Wij reviseren én leveren onder meer pompen, mechanical seals, veiligheden, regelkleppen, tandwielkasten, elektromotoren, afsluiters en andere appendages. Wij leveren vaak ter plaatse service, maar indien gewenst en noodzakelijk bouwen wij het onderdeel uit en brengen het naar de werkplaats in Emmen of Delfzijl. Deze moderne werkplaatsen van 750m2 en 500m2 hebben alle voorzieningen en gekwalificeerde medewerkers om snel en vakkundig de reparaties uit te kunnen voeren. Daarnaast hebben we een volledig uitgeruste machinefabriek voor het vervaardigen van nieuwe onderdelen en het uitvoeren van reparaties van uw onderdelen.

Verschillende gerenommeerde merken hebben hun vertrouwen in JD Techniek uitgesproken en hebben ons als geautoriseerde reparatie werkplaats of servicepartner aangemerkt. Met de Lloyd's certificering T0103 voor het testen van appendages en het Bureau Veritas ISO 9001 + VCA voor bedrijf en personeel voldoet JD Techniek aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden aan een betrouwbare en bewezen partner voor alle klanten.

 

 

 

von Rohr ARCA
von Rohr ARCA
von Rohr ARCA