Certificaten

Certificaten

De ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel!

Wij kunnen de regelklep leveren voorzien van EN10204 3.1 certificaat en/of aanvullende materiaalcertificaten. Voor het aanleveren van deze certificaten zijn wij afhankelijk van onze collega’s in Zwitserland von Rohr Armaturen. Het kan gebeuren dat de hardware al aanwezig is op locatie en dat de certificaten later volgen. Uiteraard streven wij erna om dit zo veel als mogelijk parallel te laten verlopen.

Zijn er specifieke wensen qua certificaten en/of testen dan zullen wij moeten uitwijken naar onze collega’s in Zwitserland t.b.v. de levering. In dat geval wordt het een spoedlevering vanuit Zwitserland en niet vanuit onze eigen voorraad. De levertijd zal hierdoor aanzienlijk langer zijn. 
De ervaring leert, dat ondanks het activeren van onze collega’s in Zwitserland, wij instaat zijn om een competitieve levertijd te reproduceren.

Dus laat u er niet van weerhouden om in samenspraak met, JD Techniek, von Rohr Armaturen en von Rohr ARCA, te kijken wat deze partijen voor uw organisatie kunnen betekenen.