Binnenwerk

Binnenwerk

Het standaard gestelliteerde binnenwerk, parabolische plug & zitting, biedt u als bedrijf, ondanks dat het misschien niet 100% de uitvoering is die u eventueel zou wensen, de gelegenheid om direct weer te kunnen produceren. De gestelliteerde harde oppervlakte laag en geselecteerde Kv-waarde (verschillende Kv-waarden beschikbaar) zijn toereikend om de productie weer te kunnen opstarten.

Wat als er een ander type binnenwerk wordt geadviseerd door de engineer van von Rohr ARCA en/of een specialist van JD Techniek?

Wij zullen in samenspraak zorgdragen dat het correcte binnenwerk wordt besteld. Tijdens de eerstvolgende stop of stilstand kan eventueel het bestaande binnenwerk uitgewisseld worden voor een nieuw exemplaar. De samenwerking met JD Techniek heeft als voordeel dat wij eventueel ook de uiteindelijke ombouw voor u kunnen organiseren.

Deze tweetrapsraket voorkomt dat u onnodig dient te wachten op de reparatie van de huidige regelklep of levering van een nieuwe exemplaar. Uiteindelijk kunt u blijven produceren en wordt parallel door JD Techniek en/of von Rohr ARCA het correcte binnenwerk besteld.

Mooier kunnen wij niet maken, wel eenvoudiger.