Von Rohr ARCA B.V. 

Von Rohr ARCA B.V. 

Von Rohr ARCA is een regelklep leverancier die regelkleppen levert aan de Olie & Gas -, Papier -, Petrochemische -, Chemische -, Staal -, Voedingsmiddelen -, Farmaceutisch industrie en Energiesector.

Onze technisch hoogwaardige regelkleppen worden in Duitsland, door ARCA Regler GmbH, en in Zwitserland, door von Rohr Armaturen, vervaardigd.

Von Rohr ARCA is in Nederland al meer dan 40 jaar actief als regelklep-specialist in deze technologiemarkt. Technisch advies en directe ondersteuning wordt geleverd vanuit ons verkoopkantoor in Eerbeek.

Wij zijn een zelfstandige handelspartner en onderdeel van de wereldwijde ARCA Flow Groep. Een wereldwijd netwerk van bedrijven ondersteunt onze verkoop en uitstekende service. De ARCA Flow Group bestaat uit de volgende: 

Verder zijn er collectieve samenwerkingsverbanden met India en Zuid Korea en eigen ondernemingen ARCA Valve in Guangzhou in China, ARCA Valvulas in Mexico en ARCA Flow Controls in Houston (Texas - US).

Driessen Appendages B.V.

Driessen Appendages staat bekend als een compact, flexibel en gespecialiseerd revisiebedrijf voor appendages en warmtewisselaars. Service, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken. Al jarenlang zijn wij graag gezien bij vele bedrijven.

In onze moderne werkplaats reviseren, modificeren en certificeren wij alle appendages, afsluiters en veiligheden. Ons ervaren team staat voor u klaar. Wij beschikken alle gebruikelijke, noodzakelijke faciliteiten en gereedschappen om de werkzaamheden optimaal uit te voeren. 

Klus op locatie? Bij Driessen Appendages BV staat een professioneel team servicemonteurs voor u klaar. Zij kunnen bij u op locatie alle typen en merken afsluiters, regelkleppen en veiligheden onderhouden. Dat geldt ook voor warmtewisselaars. Tot onze beschikking staat een compleet ingerichte werkplaats. Wij hebben daartoe een vrachtauto volledig ingericht.  

Driessen Appendages investeert continue in mens en middelen. Op deze wijze blijven wij onszelf verbeteren en uitdagen en creëren wij een gezonde, prettige en professionele werkomgeving. 

Ons doel: Onze kwaliteit is uw veiligheid en zorgt voor continuïteit. 

Von Rohr ARCA B.V. 
Von Rohr ARCA B.V. 
Von Rohr ARCA B.V.